diumenge, 25 de juliol del 2010

pastís de formatge

El que necessitem:
  • 3 ous.
  • 3 iogurts. (queda més gustós si són de llimona).
  • 3 cullerades soperes de “maizena“.
  • 300 grams de sucre.
  • 300 grams de formatge tipus “philadelfia”.
Preparació:

Primer posem el forn a calentar a uns 210º, a dalt i a baix.
Es barrejen tots els ingredients anteriors, i es pasa per turmix, fins que quedi ben líquid, es posa en un motllo, rodó o quadrat.
Ho posem a la meitat del forn, amb la mateixa temperatura, peró només escalfant la part de baix, passat un quart d’hora, més o menys, posem tant a dalt com a baix, d’aquesta manera, pujará més uniforme, aproximadament el temps total que el pastís ha d’estar dins el forn varia entre 30 i 40 minuts, (una mica a ojímetro), el podem punxar amb una vareta de ferro o fusta per veure si está prou fet. Si volem que quedi doradet, al final posem un ratet el grill fins que quedi amb el color dessitjat.
El deixem refredar i ja está llest.


Opcional: panses. Primer s’han d’estovar amb aigua calenta i després enfarinar-les, així no quedaran totes al fons del pastís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada