dimecres, 7 de setembre del 2011

pa integral amb panificadora

pa integral 1 Kg amb panificadora  


Ingredients:


aigua: 400 ml
oli d'oliva: 1 cullera gran de la cullera de plastic administrada amb la panificadora.
sucre: 1 cullera petita de la cullera de plastic administrada amb la panificadora.
sal: 1 cullera petita de la cullera de plastic administrada amb la panificadora.
farina integral: 700 gr (farina integral aragonesa comprada al mercadona)
llevadura: 20 gr (ha de ser llevadura per a fer pa no val la llevadura royal per a fer pastissos)


Preparació:


Es posa primer l'aigua a la cubeta de la panificadora, seguidament l'oli , el sucre la sal i la farina, finalment i que quedi per sobre la llevadura. programa 3 de pa in tegral i despres de 3h i 30 min, tenim el pa tal i com es mostra a les fotos.


Adicionalment: es poden afegir nous o pipes o altres, a meitat del procés quan la panificadora es pugui obrir per afegir-les-hi.
Es pot també afegir mantega o bé llet, en aquest cas les mides varien, proximament ho provaré i us especificaré les mides exactes.


Recomenacions: es important trobar una farina integral de debó, ja que no totes ho són, o bé son semi-integrals. També si trobem que queda massa "integral" podem combinar les farines 400 d'integral i 300 de farina normal.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada